w

Praat mee

Deel anoniem en veilig je eigen verhaal.

Deel je verhaal of reageer op anderen.

Zit jij in dezelfde situatie als Evi?

Heb je ooit een geheime liefde gekend en wil je me er meer over vertellen?

Moest jouw liefde voor hem altijd verborgen blijven en heb je nooit de erkenning gekregen die je verdiende?

Of koos je minnaar voor jou en zijn jullie gelukkig samen?

Ik hoor graag je verhaal!

 

16 Reacties

 1. In een ruk het boek uitgelezen, met tranen in mijn ogen. Je beschrijft precies hoe het voelt, de gevoelens die de meeste mensen binnenhouden en wegstoppen. Maar als je alles zou kunnen zeggen wat je wil in zo’n situatie, dan is het dit! Ik kan het boek enorm aanraden, mij helpt het om te weten dat ik niet alleen ben.

  Antwoord
 2. Lieve Evi,

  Wow, wat heb jij jullie intense liefdesverhaal op een bijzonder mooie manier verteld.

  Het was alsof ik alle liefde die er tussen jullie was kon voelen.
  Jouw manier van schrijven heeft mij een andere kijk gegeven wat echte verbinding van ziel tot ziel inhoudt.
  Zo puur maar helaas ook verdrietig doordat jij alles geheim moest houden en jij daardoor veel stress had.

  Ik ervaar jou als een krachtige, lieve vrouw met een fijne energie.

  Heel dapper dat jij je verhaal op papier hebt gezet zodat velen zich hierin kunnen herkennen.

  Dankjewel dat ik je boek mocht lezen.

  Liefs Sieta

  Antwoord
 3. Lieve Evi,
  Op zoek naar zoveel (h)erkenning in de omgeving, maar keer op keer te horen krijgen dat je naïef bent en hij een manipulerende klootzak. Het kost energie om het niet alleen voor mezelf, maar ook voor hem te moeten opnemen. Want ik weet dat het echt is tussen ons. Ik kon maar niet begrijpen waarom iets dat zo sterk is, dan zo moeizaam gaat. Voor mij was er geen enkele mogelijkheid om niet mijn hart te volgen en als de gevoelens die hij voor mij had echt zo sterk waren als hij uitsprak en liet blijken, hoe kon hij dan in godsnaam nog in die relatie blijven zitten? Steeds weer zorgde dat ervoor dat ik mijn eigen intuïtie, hart en gevoel miskende. Had ik het dan allemaal groter gemaakt? Speelde hij inderdaad een spelletje? Vragen waarop ik van binnen heel goed wist dat het antwoord “nee” was, maar niet kon verklaren waarom het dan niet anders was gelopen. Jouw boek heeft mijn ogen geopend, me vooral inzicht gegeven in zijn hoofd en het leven van zijn perspectief. Niet iedereen heeft de kracht om te leven vanuit zijn of haar hart en sommige mensen kunnen inderdaad een leven lang settelen met een matige relatie omdat ze niet voor zichzelf durven te kiezen. Dat heeft me des te meer doen beseffen hoe groot mijn hart is en hoe dankbaar ik mag zijn dat ik durf te leven vanuit mijn sterkste gevoel. Hoe gebroken ik me nu ook voel, ik zal nooit hoeven leven met een gevoel van spijt. Ik heb alles gegeven en mijn hart volledig voor hem opengesteld. Ik weet zeker dat ik dat voor altijd zal blijven doen en gun hem vanuit mijn diepste ziel, dat hij dat op den duur ook mag ervaren. Dan ben ik er niet meer om hem op te vangen, maar in mijn hart is hij er voor altijd.
  Duizendmaal dank Evi, dat je jouw verhaal wilde delen en me daardoor alle (h)erkenning hebt gegeven die ik in mijn omgeving vaak niet kan vinden. Het leven is niet zo zwart wit, het is vooral heel grijs en we doen allemaal maar wat. Het volgen van je hart hoeft niet altijd goed uit te pakken, maar kan nooit de verkeerde keuze zijn.

  Antwoord
 4. Na ons gesprek heb ik je boek gekocht en dacht: ik maak alvast een beginnetje… Maar, al snel heb ik De Nachtdienst van Esther Verhoef aan de kant gelegd. In een ruk heb ik jouw verhaal uitgelezen. Met meerdere keren een brok in mijn keel. Ik hoop dat je rust krijgt in je hoofd, lijf en hart! Dat is je zo gegund!

  Antwoord
 5. Het boek binnen een paar uur uitgelezen. Een grote mate van herkenning tijdens het lezen van dit boek. Het aantrekken, afstoten, de magie, chemie, connectie die tussen 2 mensen kan ontstaan als verliefdheid is ontstaan en dit houden van geworden is, zoals je nog nooit van iemand hebt gehouden. Elk moment koesteren, de eenzaamheid waar de geliefde in terecht komt die (vaak) niet gebonden is, en het reikhalzend uitzien naar het volgende moment dat je je liefde weer kunt zien.
  Het enorme verdriet, de fysieke pijn en de wanhoop als het contact stopt.
  Evi beschrijft in haar boek al deze facetten, stelt zich zeer kwetsbaar op en neemt de lezer mee in de rollercoaster van emoties die zij (en met haar veel lotgenoten) ervaart omdat de liefde van haar leven gebonden is.
  Het boek laat zien dat de ”verboden” liefde die er tussen mensen kan ontstaan en die men in de volksmond vaak afschildert als een ordinaire affaire, velen malen meer behelst dan dat!

  Wens je het allerbeste toe voor de toekomst en hoop dat de dag zal komen dat ook jij weer gelukkig zult worden in de liefde.

  Een lotgenote!

  Antwoord
 6. Nooit was een boek voor mij zo herkenbaar. Alsof dit mijn verhaal is.
  Diep geraakt las ik t tot op de laatste letter.
  Wat een paniek, verdriet, machteloosheid, onbegrip.. Maar bovenal.. Wat een liefde.
  Dank voor het delen van je kwetsbaarheid, dank voor het delen van je hart.
  Aanrader dit boek!!!!!

  Antwoord
 7. Over het onderwerp van het boek heerst nog een grote taboe, Evi wil met haar verhaal de andere kant ervan te laten zien. Het verhaal is erg fijn geschreven, het leest erg makkelijk en de hoofdstukken zijn kort. Alle ontmoetingen worden omschreven, als je aan het lezen bent ben je benieuwd wanneer het verhaal een andere wending gaat krijgen. Het is Evi wel gelukt om haar emoties erg goed beschrijven, de liefde, onmacht en het verdriet. Het zijn veel gevoelens bij elkaar, die je tijdens het lezen van het verhaal ook allemaal voelt.

  Het is een eerlijk verhaal, wat je kunt waarderen of niet. Evi heeft haar verhaal op een bijzondere manier verteld waardoor je het helemaal met haar mee beleefd. Ergens weet je natuurlijk hoe het verhaal af gaat lopen, de vraag is alleen hoe. Deel 2 De pijn was bijzonder om te lezen. De afsluiting van het verhaal is erg bijzonder. Ik hoop dat Evi het een plaatsje heeft gegeven en ben ook wel benieuwd hoe het nu met Noah gaat.

  Antwoord
 8. Prachtig geschreven boek. Heel aangrijpend. Ik heb het in één ruk uitgelezen. Ik vond het bijzonder geschreven want je voelt als lezer de grote liefde maar ook de onmacht en het intense verdriet. Een boek wat je leest met een lach en een traan en wat je vooral niet snel vergeet.

  Antwoord
 9. Lieve Evi,
  Vandaag je boek ontvangen en vandaag ook uitgelezen. Af en toe een traantje moeten wegvegen. Vooral omdat ik jouw pijn voelde. Het is herkenbaar en mooi beschreven. Voor anderen in gelijksoortige relaties, nu of in het verleden, is jouw verhaal zo herkenbaar. Lezen hoe een ander heeft ervaren hoe zwaar een geheime relatie is, zorgt voor erkenning ipv schuldgevoelens. Bedankt hiervoor!
  Je bent het meer dan waard om opnieuw zo bemind te worden, maar dan in een relatie die wel blijvend en bevredigend is!
  Ik hoop van harte dat je jouw rouwproces goed doorkomt en openstaat voor al het moois dat op je pad gaat komen.

  Antwoord
 10. Wat een fantastisch en eerlijk boek… in één ruk uitgelezen met een lach én traan…

  Antwoord
 11. Hoi Evi, dit boek heb ik in een dag helemaal gelezen. De schrijfstijl is prima. ‘Het leest gemakkelijk weg…’ Desalniettemin gierden de emoties mij door de keel omdat ik hetzelfde heb meegemaakt. Het hele beschreven proces is zo herkenbaar en zo mooi en pijnlijk tegelijk. Vooral het ontkennen van wat er geweest is, is zo pijnlijk en onbegrijpelijk.
  In dit boek is dat erg goed omschreven. Het heeft mij tevens doen beseffen dat er meer slachtoffers zijn van deze ontkenning. Ik ben niet de enige die nog steeds met een zeer onbevredigend gevoel zit…
  Kortom… dit boek is een aanrader voor iedereen die gekwetst is door het allermooiste wat er op deze wereld is….de Liefde…

  Antwoord
 12. Lieve Evi, ik wil je laten weten dat ik je boek vrijdag heb gekregen en dat ik hem in 1 adem heb uitgelezen.
  Wowwww!!!
  Wat een verhaal!
  Natuurlijk wist ik er van, maar de enorme diepte en impact kan een buitenstaander zich niet indenken.
  Wat heb je het goed geschreven! Dit mag niet je laatste boek zijn! Ik ben enorm trots op je! Ik heb er letterlijk om moeten huilen. Wat is het leven soms oneerlijk.
  Wat mag jij trots op jezelf zijn en wat verdien jij een goeie, lieve man, die honderdduizend procent voor je gaat!
  Je bent zó sterk en krachtig en dicht bij jezelf.
  Maar wat ook verdrietig dat je zo’n groot geheim leven moest leiden. Dat je zelfs je verdriet niet aan iedereen kon laten zien. Het zet me ook aan het denken. Hoeveel mensen die ik ken, leven nog meer met een geheim, met groot verdriet of wat dan ook, terwijl ik dat aan de buitenkant niet zie.

  Dit boek is het waard om door veel mensen gelezen te worden.
  Ik vraag me nu ook af of je verhuizing hier nog mee te maken heeft. Om ook letterlijk afstand te nemen. Al hoop ik dat dat niet zo is. Ik wens je zoooooooveel geluk toe.
  Lieve Evi, dankjewel voor je vertrouwen dat ik het boek mocht lezen.
  Hele dikke knuffel, aafke

  Antwoord
 13. Eindelijk eens heel goed uitgelegd, in detail, hoe zo’n relatie je kapot maakt. Zonder met modder te gooien, respectvol gebleven, bij zichzelf gebleven…dat is al een kunst op zich.

  Goed geschreven.
  Vlot. Duidelijk.
  Je wil het einde weten

  Antwoord
 14. Het is een heel erg goed geschreven verhaal waarin de kant van de minnares wordt belicht. Vele minnaressen zullen zichzelf hierin herkennen. Absoluut een aanrader!

  Antwoord
  • Nooit mis ik je niet- Evi Zonneveld

   Nooit mis ik je niet gaat over de onmogelijkheid van echte liefde. Maar wat is echte liefde? De definitie van echte liefde is: ” Liefde houdt in dat je zoveel om iemand geeft, dat je diens geluk net zo belangrijk vindt als die van jou.”

   Evi wordt verliefd op Noah. Noah is alleen geen single man. Noah is getrouwd. Voor een lange tijd hebben Evi en Noah een spannende, liefdevolle, maar geheime relatie. Evi weet dat Noah getrouwd is, maar de liefde die ze voelt voor Noah overkomt haar. Noah worstelt met zijn gevoelens, niet zozeer over het kiezen voor de veiligheid van zijn huwelijk, maar meer over de vraag of hij ermee kan leven als hij kiest voor Evi, en zijn gezin dan zoveel verdriet doet.

   Evi geeft Noah alle tijd om uiteindelijk die stap te zetten naar een leven samen. Hij is degene die uiteindelijk moet beslissen of hij in een huwelijk blijft waarin hij niet gelukkig is, of dat hij het vertrouwde loslaat en voor zichzelf kiest.
   Totdat Evi uiteindelijk haar dieptepunt bereikt en ze Noah dwingt tot een besluit.

   In veel boeken lees je over de liefde, maar nooit las ik een boek waarin het draait om een affaire. Een affaire is natuurlijk niet het meest romantische wat je voor ogen hebt, er wordt altijd met grote afkeuring naar gekeken. Maar dan overkomt Evi het. Smoorverliefd worden op een getrouwde man en hij op haar.

   Dit is haar verhaal….

   Het verhaal sprak mij aan in de zin van wat liefde met iemand kan doen. Dit heeft Evi heel mooi beschreven. De liefde, maar ook het verdriet was goed voelbaar. Ook voelde ik boosheid en onbegrip naar Noah. Als ik die man ooit eens tegen kom, dan zwaait er wat. Evi, bedankt dat ik je verhaal mocht lezen.

   Antwoord
   • Iieve Evi

    Wow, wat heb jij jullie intense liefdesverhaal op een bijzonder mooie manier verteld.

    Het was alsof ik alle liefde die er tussen jullie was kon voelen.
    Jouw manier van schrijven heeft mij een andere kijk gegeven wat echte verbinding van ziel tot ziel inhoud.
    Zo puur maar helaas ook verdrietig doordat jij alles geheim moest houden en jij daardoor veel stress had.

    Ik ervaar jou als een krachtige, lieve vrouw met een fijne energie.

    Heel dapper dat jij je verhaal op papier hebt gezet zodat velen zich hierin kunnen herkennen.

    Dankjewel dat ik je boek mocht lezen.

    Liefs Sieta

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mail mij

Stuur je bericht naar evi@nooitmisikjeniet.nl